پنج‌شنبه 30 فروردین 1403

چگونه در استانبول دوست پیدا کنیم؟

چگونه در استانبول دوست پیدا کنیم؟

شما بعد از مهاجرت به کشور ترکیه ، هنگامی که به عنوان یک تبعه خارجی، زندگی تازه ای را در ترکیه آغاز می کنید، ممکن است خودتان را تحت تاثیر موارد بسیاری چون: مسائل مربوط به اقامت و کاغذ بازی های متعدد ببینید؛ اما معمولا آنچه بیشترین ضربه را به شما می زد، حقیقت نداشتن دوست و حس تنهایی در چنین شرایطی است.

شاید شما بعد از مهاجرت به ترکیه همچنان با خانواده و دوستان خود در خانه در تماس باشید، اما آنها هرگز نمی توانند بطور کامل شرایط و احساس شما را درک کنند و بفهمند. از سوی دیگر، پیدا کردن دوست به عنوان بزرگسال، می تواند خود چالش برانگیز باشد. براساس تحقیقی در سال 2013، «در حالی که در دوران بلوغ، تعداد محافل اجتماعی افزایش یافته و وسعت شبکه دوستان به اوج خود می رسد، با عبور از مرز بیست سالگی، این میزان شروع به کاهش می کند».

بر این اساس، ممکن است هنگام ورود به کشوری جدید که به زبان محلی آن نیز آشنایی ندارید، روند سازگاریتان سخت تر و موجب تشدید حس تنهایی و انزوای بیشتر شما شود. باید درنظر داشته باشید، پیدا کردن دوست امری زمان بر بوده و نیازمند تلاش و شکیبایی است که با فراهم آوردن این شرایط، می توانید با ذهنی باز، دوستان جدیدی بیابید. مطمئن باشید به عنوان یک خارجی در ترکیه، فرصت های بی نظیری برای دیدار با مردم مختلف از سراسر جهان خواهید داشت.

از کجا شروع کنیم؟

معمولا، در شهرهای بزرگ یا کلانشهر ترکیه، بر خلاف شهرهای کوچکتر، هیچ «مکان مشخصی برای اتباع خارجی» وجود ندارد تا همه آنها بتوانند دور هم جمع شوند. از این رو، پیدا کردن دوست بصورت آنلاین، اقدامی آسان به شمار می رود.

در زیر برخی از اصلی ترین وب سایت های اجتماعی که به شما امکان برقراری ارتباط و پیدا کردن دوست را در بین سایر اتباع خارجی و نیز محلی می دهد، معرفی شده اند:

Meetup شبکه ای اجتماعی است که در آن، گروه های محلیِ سازمان یافته بر حسب علایق مشترکی چون: یوگا، عکاسی و …، تشکیل می گردد. عضویت در این وب سایت رایگان بوده و جهت تشکیل هرگونه گروه، اشتراک ماهانه آن حدود 25 دلار می باشد.
Internations که بزرگترین شبکه اجتماعی مهاجران می باشد، عضویت در آن رایگان بوده، که درصورت تمایل به آگاهی از برنامه های هماهنگ شده و عضویت در گروه هایی که علاقه مندهای مشترکی با شما دارند، پرداخت اشتراک سه ماهه 21 یورویی نیاز است.
A Small World یک شبکه انحصاری و بسته است که تنها را عضویت در آن، صرفا دریافت دعوتنامه توسط یکی از اعضای آن می باشد. هزینه عضویت سالانه این شبکه اجتماعی، 110 دلار است.

شبکه اجتماعی فیسبوک دارای گروه های متعددی برای پیوستن می باشد. برخی از این گروه ها نیز، اقدام به ساماندهی انواع تورهای پیاده روی و سفرهای رایگان به مناطق مختلف شهر در منطقه خود می کنند که بسیار قابل استفاده می باشند.

برنامه هایی مانند Tinder، OkCupid و Happn نیز، در ترکیه بسیار محبوب بوده و افراد بسیاری از آنها نه تنها برای اهداف دوست یابی، بلکه برای دیدارهای دوستانه با افراد حاضر در منطقه آنها، استفاده می کنند. همچنین، می توانید رویدادهای اجتماعی و فرهنگی سفارت یا کنسولگری کشور خود را دنبال کرده و درصورت تمایل، در آنها حضور پیدا کنید.

اپلیکیشن اپلیکیشن دوست یابی InterNations

اپلیکیشن اپلیکیشن دوست یابی InterNations

اکنون بخش سخت ماجرا: یافتن دوستان مناسب

حال، با فرض اینکه شما تمام این وب سایت ها را بررسی و درباره زندگی در ترکیه اطلاعات بیشتری کسب کرده اید، نکته مهم این است «چگونه می خواهید با افراد موردنظرتان ملاقات کنید؟» ساده ترین روش برای شروع گفتگو با یک فرد، صحبت درباره علایق و نقاط مشترک می باشد. Meetup، Internations و Facebook، همه دارای گروه هایی براساس علایق و سرگرمی های مختلفی چون: والیبال، رقص سالسا، آموزش زبان اسپانیایی یا حتی صرف نوشیدنی در شب های جمعه، می باشد؛ موضوع صرفا پیدا کردن نقاط مشترک می باشد.

چگونه در استانبول دوست پیدا کنیم؟

روش مناسب دیگر برای آشنایی با افرادی که دارای علایق مشترک با شما هستند، شرکت در سمینارها و کارگاه های آموزشی یا ثبت نام در دوره های زبان ترکیه ای است. اگر در خانه کار می کنید، می توانید گزینه کرایه میز کار اشتراکی را نیز در نظر بگیرید. بدین روش، نه تنها شما با سایر اتباع خارجی که در چنین مکان هایی حضور دارند (گاها به دلیل مشترک با شما)، آشنا می شوید، بلکه با افراد محلی که انگلیسی صحبت می کند نیز، ملاقات خواهید کرد.

یک گام فراتر بروید

مرحله بعدی، توسعه این دوستی ها و ایجاد ارتباطات شخصی در خارج از محل کار یا کلاس می باشد (اضافه کردن آنها به عنوان دوستان در فیسبوک، حساب نمی شود). یكی دیگر از مزایای زندگی در ترکیه، حضور در مراكز و رویداد های بیشماری می باشد. هر از گاهی، همكاران و همكلاسی های خود را برای صرف نوشیدنی یا شام «به این مکان جدید كه اخیرا درباره آن خوانده اید» دعوت كنید.

چگونه در استانبول دوست پیدا کنیم؟

موضوع مورد علاقه هر شخص هنگام گفتگو، خود او می باشد. دانشمندان علوم اعصاب از دانشگاه هاروارد، دریافتند که «خود افشایی» مناطقی از مغز انسان را که به حس لذت و حالات انگیزشی مرتبط است، همانند: علاقه به خوردن غذا، مصرف سوء مواد و ..، تحریک می کند. این بدان معناست که وقتی با در حال صحبت با دوستان جدید خود هستید، بجای صحبت درباره کار یا مدرسه، سعی کنید از آنها بیشتر در مورد کشور و زندگیشان در ترکیه یا اینکه چگونه اوقات فراغت خود را سپری می کنند و …، بپرسید.

اشتیاق بیشتری نشان بدهید

گاهی ممکن است وسعت برخی از شهرهای بزرگ و نیز مسافت هایی که گاهی مجبور به پیمودن آنها هستید، تمایل شما برای به بیرون رفتن را کمتر کند. ممکن است همچنین، گاهی ممکن است احساس تنبلی کرده و دلتان نخواهد در محفلی شرکت کنید و ترجیح می دهید در خانه بمانید؛ تا اینکه متوجه می شوید تبدیل به فردی جامعه گریز شده اید. بنابراین، هر زمان دوستی شما را به مهمانی دعوت کرد، پاسخ بدهید «بله، حتما خواهم آمد».

مبتکر باشید

بسیاری این این موضوع شکایت دارند که هیچ خبری از جشن و مهمانی نیست و هرگز به جایی دعوت نمی شوند. این موضوع با استفاده از شبکه های اجتماعی، کار آسانی بوده و خودتان می توان به راحتی چنین برنامه هایی را سازماندهی کنید. برای این منظورف خیلی راحت می توانید یک گروه از افرادی که می شناسید دست کرده و دوستان خود یا دوستانِ دوستانتان را نیز به آن بیافزایید و برای بازی بولینگ (کارئوکه،اسکی، دوچرخه سواری، پیاده روی، تماشای فیلم و …) در روز تعطیل، دعوت کنید.

چگونه در استانبول دوست پیدا کنیم؟

یکی از مزایای چنین اقدامی، انجام کارهایی است که خودتان به آن علاقه دارید (چراکه برگزار کننده خود شما می باشید)؛ همچنین این موضوع باعث می شود نزد سایرین، به عنوان فردی اجتماعی و اهل معاشرت شناخته شوید که علاقه زیادی به تفریح و سرگرمی دارد. این مسئله موجب می شود که سایرین نیز، شما را به مهمانی های خود دعوت کرده و دایره روابط اجتماعیتان بیشتر شود؛ بدین وسیله شانس پیدا کردن نیمه گمشده یتان نیز، افزایش یافته و پس از آشنایی با وی، می توانید و را برای قهوه، ناهار یا هر فعالیت دیگری که هر دو به آن علاقه دارید، دعوت کنید.

از نشان دادن آسیب هایتان نهراسید

شاید بگویید هیچ چیز شما را به اندازه نقل مکان به کشوری جدید و ترک خانواده و سبک زندگی سابقتان، همزمان آسیب پذیر و شکست ناپذیر نمی کند. شاید به عنوان بزرگسال، بزرگترین ترسمان نشان دادن نقاط ضعف یا عدم آگاهیمان باشد و به همین دلیل، ترجیح بدهیم در برابر سختی ها سکوت کنیم. از این رو، هنگام ملاقات و گفتگو با اشخاص جدید، سعی می کنید آنها را با بیان تجربه ها و حوادث مهم زندگیمان، تحت تاثیر قرار بدهیم. نتیجه چنین اقدامی، نه یک ارتباط واقعی یک مکالمه را به نوعی مسابقه تبدیل خواهد کرد.

چگونه در استانبول دوست پیدا کنیم؟

نتیجه

دو روش وجود دارد که درخصوص درمورد موضوع دوست یابی ما، کاربردی می باشند:

ابتدا، از بیان تجربیات مثبت و منفی خود با دیگران نترسیده و از آنها راهنمایی و مشورت بخواهید (بجای آنکه قصد مهم جلوه دادن خود را داشته باشید).

دوم، رابطه دوستیتان را با علم به این موضوع پایه ریزی کنید که روزی با بازگشت شما به کشورتان، پایان خواهد یافت. این مسئله، ناراحت کننده ترین بخش توسعه روابط اجتماعی و دوستی است که مسلما به معنای قطع کلی رابطه و بی خبر ماندن از یکدیگر نبوده و روابط دوستی شما می تواند برای مدت ها ادامه پیدا کنند. بنابراین، از خانه بیرون بروید، در لحظه زندگی کنید و از زندگی در کشور زیبای ترکیه و شهری که در آن هستید، لذت برده و دوستان جدید پیدا کنید.

منبع:yabangee.com

درباره‌ی سارا علیزاده

همچنین ببینید

10 دلیل اصلی برای زندگی در استانبول چیست؟

10 دلیل اصلی برای زندگی در استانبول چیست؟

10 دلیل اصلی برای زندگی در استانبول چیست؟ استانبول شهری باشکوه است که در یکی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

11 + نوزده =