نمایشگاه مد کفش استانبول

نمایشگاه مد کفش استانبول

شصت و سومین نمایشگاه بین‌المللی کفش (AYMOD) با رعایت کلیه تدابیر بهداشتی مقابله با شیوع ویروس کرونا در مرکز نمایشگاه‌های سی‌ان‌آر اکسپو (CNR EXPO) در استانبول گشایش می‌یابد.

این نمایشگاه به همت انجمن صنعتگران کفش ترکیه (TASD) برگزار شده و بالغ بر 420 شرکت داخلی و خارجی در آن حضور خواهند یافت.

شصت و سومین نمایشگاه بین‌المللی کفش استانبول از 30 سپتامبر آغاز به کار کرده تا 3 اکتبر جاری ادامه خواهد داشت.

انتظار می‌رود، بیش از 25 هزار تولیدکننده حرفه‌ای داخلی و خارجی از این نمایشگاه که یکی از بزرگترین نمایشگاه‌های حوزه صنایع کیف و کفش به شمار می‌رود، بازدید کنند.

همچنین 23 هیئت خرید از کشورهای برتر تولیدکننده کفش از این نمایشگاه بازدید کرده و شرکت‌های تولیدی و صادرکننده از کشورهای آلمان، کرواسی، ایتالیا، روسیه، عراق، قزاقستان و اسرائیل نیز حضور خواهند یافت.

درباره‌ی سارا علیزاده

همچنین ببینید

کار بدون دانستن زبان ترکی در استانبول؛ معرفی مشاغل و فرصت‌ها

کار بدون دانستن زبان ترکی در استانبول؛ چه فرصت‌هایی وجود دارد؟

آیا بدون دانستن زبان ترکی می‌توان در استانبول کار کرد؟ معرفی مشاغل مناسب ایرانیان، سایت‌های کاریابی ترکیه و شرایط دریافت مجوز کار در سال ۲۰۲۶.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

19 − 17 =